top of page

שמן אתרי קופאיבה

מופק משרף עץ הקופאיבה, ונמצא בשימוש בטיפולי בריאות מסורתיים של הילידים בברזיל.

שמן אתרי קופאיבה נמצא בשימוש נרחב במוצרים קוסמטיים ובבשמים.

 

תכונות עיקריות:

— בעל תכונות נוגדות חמצון

— תורם לעור נקי וחלק

— מפחית הופעת פגמים

 

בעור שימושים:

■ לשיפור מראה העור ובריאותו, הוסיפו את השמן לקרם הלחות.

■ ערבבו עם שמן קינמון לניחוח מעורר וממריץ.

■ לאחר פעילות מאומצת, מרחו שמן אתרי קופאיבה עם שמן קוקוס מזוקק על הרגליים לעיסוי מרגיע.

■ טפטפו טיפה אחת לתוך האמבטיה, לרחצה מרגיעה ומראה עור רענן יותר.

שמן אתרי קופאיבה 15 מ"ל

215.00 ₪ מחיר רגיל
193.50 ₪מחיר מבצע
    bottom of page