top of page

שמן אתרי נרד

שיבולת הנרד מוכרת אלפי שנים ואפילו מוזכרת בתנך (בפיטום הקטורת)

הצמח שימש לאורך ההיסטוריה להרגעה ויצירת מצב רוח מרומם,

תורם לתחושות מרגיעות ועשוי לטהר את העור ואת המחשבות.


תכונות עיקריות:
— תורם לתחושות של רגיעה, יציבות ושחרור
— מטהר את העור ותורם לעור זוהר נקי ובריא
— יוצר ארומה מעודדת היכולה לסייע לרומם את מצב הרוח

 

שימושים:
■ מרחו על ציפורני הבהונות לציפורניים נקיות ובריאות.
■ הוסיפו שמן אתרי נרד לאמבט חם לרגליים כדי לטפח רגיעה.
■ שלבו טיפה אחת של שמן נרד עם קרם לחות לעור חלק ורך.
■ לתחושת חיוניות, השתמשו עם שמן קוקוס מופרד ועסו את אזור הבטן.
■ הוסיפו טיפה אחת לשמפו ועסו לתוך השיער והקרקפת כדי לתרום למראה שיער צעיר.

 

לקריאה בהרחבה: גוף | נפש-רגש | שימוש קוסמטי

 

מידע זה אינפורמטיבי בלבד ואינו מיועד לאבחן, לטפל, לרפא או למנוע מחלה כלשהי.

המידע אינו מהווה המלצה רפואית מוסמכת ואין בו תחליף לייעוץ רפואי.

שמן אתרי שיבולת נרד 5 מ"ל

304.00 ₪ מחיר רגיל
273.60 ₪מחיר מבצע
    bottom of page